Bejelentés


TársalKodó középfok nyelvvizsga mindenkinek


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Tegyél TársalKodó középfokú nyelvvizsgát!

Mindenkinek ajánlom, akinek a diplomájához, vagy egyéb célokra középfokú általános nyelvvizsgát kell tennie, vagy szeretne tenni.
14 éven felülieknek már lehet, láttunk már egypár bátor általános iskolást is, de inkább 16 éven felülieknek ajánljuk. Persze a felső korhatár 116+.
Az angol oldalon fent van az útmutató az egész vizsgához, és egy gyakorlófeladat. A többi is hamarosan!

Nem boszorkányság, könnyen megcsinálható, felhasználóbarát nyelvvizsga. Viszont B2 szintű. A KER szintleírások közül a következők illenek rá:

B2 – Középhaladó (Középfok)
A jelölt meg tudja érteni az összetettebb konkrét vagy elvont témájú szövegek fő gondolatmenetét, beleértve a szakterületének megfelelő szakmai beszélgetéseket is. Folyamatos és természetes módon olyan szintű normális interakciót tud folytatni anyanyelvű beszélővel, hogy az egyik félnek sem megterhelő. Világos, részletes szöveget tud alkotni sokféle témában, és ki tudja fejteni a véleményét egy aktuális témáról úgy, hogy részletezni tudja a különböző lehetőségekből adódó előnyöket és hátrányokat.


Ha ez a leírás rád érvényes, akkor jelentkezhetsz máris a vizsgára.
Ez a vizsgarendszer honlapja


Ha a felkészülésben segítségre van szükséged
bal oldalon találsz angolvizsgához tájékoztatót

és jelentkezhetsz az
online nyelviskolámbaÉs nézd meg
az eredeti honlapomat


Erről az oldalról is tudsz üzenetet küldeni, szívesen válaszolok minden kérdésedre, segítek minden problémádat megoldani, hogy a lehető leghamarabb sikeres nyelvvizsgát tehess.

Csernókné Jezerniczky Éva (angol)


Üzenetküldés
Itt írhatsz nekünk üzenetet

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!